Τίτλοι δικαστικού τέλους για το τροχαίο “θρίλερ” με τον τραγουδιστή Παντελίδη και τις συνεπιβάτιδες του

Τίτλοι δικαστικού τέλους για το τροχαίο “θρίλερ” με τον τραγουδιστή Παντελίδη και τις συνεπιβάτιδες του
Στο αρχείο η υπόθεση σχετικά με το ποιος ήταν οδηγός του μοιραίου ΙΧ στο οποίο σκοτώθηκε ο τραγουδιστής
Μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει η οικογένεια του εκλιπόντος αμφισβητώντας ότι ήταν αυτός ο οδηγός του ΙΧ τα ξημερώματα της 18 Φεβρουαρίου του 2016, τέθηκε στο αρχείο από τον εισαγγελέα που ερευνούσε την υπόθεση.
Η απόφαση αυτή δρομολογεί πλέον την καταβολή αποζημιώσεων από την ασφαλιστική εταιρία στις δύο συνεπιβάτιδες στο αυτοκίνητο, οι οποίες είχαν τραυματιστεί σοβαρά.
Ωστόσο, με δεδομένο ότι από τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας είχε προκύψει ότι ο τραγουδιστής είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, που ανιχνεύθηκε και από την αιμοληψία που έγινε στο θύμα, σύμφωνα με την πάγια τακτική των ασφαλιστικών εταιριών και με την υπάρχουσα νομολογία μπορεί η ασφαλιστική να στραφεί κατά του οδηγού και στην προκειμένη περίπτωση στους νόμιμους κληρονόμους και να διεκδικήσει την πληρωμή των αποζημιώσεων που θα καταβάλει.
Επιπλέον, σύμφωνα με άλλες δικαστικές αποφάσεις ενδέχεται να ζητηθεί η συνευθύνη των επιβαινόντων , εφόσον αποδειχθεί ότι ήταν σε γνώση της κατάστασης του οδηγού και να διεκδικηθεί από την ασφαλιστική η μείωση των ποσών των αποζημιώσεων, κάτι που έχει συμβεί δικαστικά σε αντίστοιχα περιστατικά τροχαίων ατυχημάτων.
Πηγή asfalisisnet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.