Αλλάζει ραγδαία ο χάρτης της ασφαλιστικής αγοράς σε εταιρίες, προϊόντα και διανομή

Μέχρι τέλους του έτους διαμορφώνεται ο νέος εταιρικός χάρτης από τις εξαγορές και τις συγχωνεύσεις ασφαλιστικών εταιριών.
Η συγχώνευση μέσα στον επόμενο μήνα της ΑΤΕ Ασφαλιστικής από την Ergo Hellas, η έγκριση από την εποπτεία της συμφωνίας εξαγοράς της Εθνικής Ασφαλιστικής και η μετεξέλιξη της AIG Hellas είναι οι εξελίξεις που τρέχουν σε εταιρικό επίπεδο.
Η ολοκλήρωσή τους θα δημιουργήσει νέα δεδομένα κυρίως στις πολιτικές μάρκετινγκ και διάθεσης προϊόντων που θα ακολουθήσουν οι παραπάνω εταιρίες, καθώς η ΑΤΕ Ασφαλιστική, πλέον, θα λανσάρει τα υπάρχοντα και νέα προϊόντα της ως Ergo, οπότε θα διαμορφωθεί νέα στρατηγική πωλήσεων από τον ενιαίο όμιλο (ATE Ασφαλιστική – Ergo), ενώ στην Εθνική Ασφαλιστική με την τυπική έγκριση της εξαγοράς της θα αναλάβει την διοίκηση νέο ηγετικό σχήμα από τους νέους ιδιοκτήτες της ΕΧΙΝ Group.
Επιπλέον στην AIG Ηellas, που επίσης είναι στην ιδιοκτησία της EXIN Group, αναμένονται κινήσεις σχετικά με την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρίας, αλλά και των προϊόντων που θα διαθέτει στον κλάδο των ζημιών όπου και δραστηριοποιείται.
Διαβάστε περισσότερα: asfalisinet.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.